15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://vedete.huff.ro 300 true

Decizie bombă a Andreei Bălan! George Burcea nu își mai poate vedea fetițele! Motivul este incredibil

Decizie bombă a Andreei Bălan! George Burcea nu își mai poate vedea fetițele! Motivul este incredibil
0 Comments

Actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan a primit o lovitură puternică din partea acesteia. Bărbatul nu își mai poate vedea cele două fiice.

De ce nu își mai poate vedea fiicele
Deși George Burcea a părăsit casa în care stătea împreună cu soția sa și cu cele două fiice ale lor, acesta încă putea veni să le vadă. Recent, Andreea Bălan a decis ca nimeni înafară de mama ei nu mai poate intra în casă din cauza pandemiei de coronavirus care face ravagii pe întreg pământul. Astfel, nici George Burcea nu mai poate veni să le vadă.

“În ultima perioadă, datorită izolării la domiciliu, Andreea și George au început să comunice mai mult la telefon de dragul fetelor. El îi cere Andreei poze cu cele mici, sună și vrea să le audă, uneori sună și cu video pentru a le vedea. Fiecare se obișnuiește cu situația încetul cu încetul și vor îngropa securea războiului”.

George Burcea, lovit în plin de pandemia de coronavirus
Coronavirusul nu îl oprește pe George Burcea doar din a-și vedea fetițele. După ce a plecat să locuiască la prietenul său, acesta a vrut să își închirieze o garsonieră pentru a nu sta prea mult pe capul acestuia.

Din cauza pandemiei de coronavirus, teatrul unde juca a fost închis iar actorul nu mai încasează niciun ban.

În același timp, nici divorțul nu se mai poate duce la bun sfârșit deoarece toate tribunalele au fost închise. Cei doi nu pot divorța la notar pentru că doar instanța se poate pronunța cu privire la custodia copilelor.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply