15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://vedete.huff.ro 300 true

Carmen Harra a prezis dezastrul din anul 2020. Ce spunea la finalul anului 2019

Carmen Harra spune ce se va intampla cu Romania in perioada urmatoare
0 Comments

Carmen Harra, cunoscuta clarvăzătoare, celebră pentru previziunile sale a făcut din nou o dezvăluire despre cum va arata viitorul României în 2020. Încă de la finalul anului 2019 ea a spus că în 2020 vor avea loc o mulțime de schimbări majore.

Celebra parapsiholoagă, Carmen Harra, a povestit că România va fi zguduită pe plan politic și că vor fi fenomene asemănătoare celor din 1989.

„Anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2020 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2020 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a mai adăugat clarvăzătoarea.

Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru finalul anului 2020. Prezicătoarea anunță un final de an dezastruos. Ce se va înâmpla.

După moartea Regelui Mihai, previziune care a șocat o lume întreagă, Carmen Harra continuă seria dezvăluirilor șocante.

Astfel, celebra prezicătoare susține că vom parte și de evenimente care ne vor marca.

Într-o intervenție la un post de televiziune, Carmen Harra a spus că în anul 2020 vom avea parte de pierderi dureroase.

Important de adus în evidență este sfârșitul anului, atunci când, potrivit lui Carmen Harra, vom avea parte de o criză economică neașteptată.

Carmen Harra susține că vom avea parte totuși de un an liniștit

„Anul 2020 e mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

În 2020 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic.”, a relatat Carmen Harra.

Carmen Harra, pe numele ei adevărat Carmen Mureşan, s-a născut în Bistriţa, dar din anul 1983 este stabilită în America.

Este doctor în psihologie si deţine un cabinet de terapie alternativă. Este deseori invitată în emisiuni, face preziceri despre celebritati şi evenimente şi sustine că poate vorbi cu spiritele.

Citește și Primele imagini cu Carmen Harra şi bărbatul din viaţa ei. Totul a ieşit la iveală

 

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply