Cantaretul Tommy DeVito a murit. Făcea parte din trupa Four Seasons

Astefanoaiei Cristiana
23.09.2020
Cantaretul Tommy DeVito a murit. Făcea parte din trupa Four Seasons

Cantaretul Tommy DeVito a murit. Artistul era membru fondator al trupei Four Seasons. Cu siguranță și tu cunoști cel puțin o melodie a band-ului, printre cele mai cunoscute fiind. „Cant Take My Eyes Off You”

Tommy DeVito era membru al grupului Four Seasons, a carui poveste a fost imortalizata in musicalul si filmul „Jersey Boys”.

Tommy DeVito a murit pe 21 septembrie

Artistul intr-un spital din Las Vegas, in urma complicatiilor cauzate de COVID-19.

Anuntul a fost făcut de către membrii grupului, Frankie Valli si Bob Gaudio:

„Cu tristete anuntam ca Tommy DeVito, membru fondator al Four Seasons, a murit. Transmitem dragostea noastra familiei in aceasta perioada dificila. Ii va fi simtita lipsa de toti cei care l-au iubit”.

DeVito, care a parasit grupul in 1971, a fost membru Rock and Roll Hall of Fame.

Tommy DeVito a inceput sa cante cu Frankie Valli in 1954, inainte sa puna bazele Four Seasons, in 1960. Grupul a avut trei piese clasate pe primul loc in topuri, in perioada 1962 – 1963: „Sherry”, „Big Girls Don’t Cry” si „Walk Like a Man”. Four Seasons a revenit in top cu „Rag Doll” (1964).

Cea mai cunoscuta interpretare a grupului Four Seasons este a melodiei „Cant Take My Eyes Off You”

DeVito s-a nascut pe 19 iunie 1928, in Belleville (New Jersey), fiind cel mai tanar dintre noua frati, copii ai unor imigranti italieni. La varsta de opt ani deja stia sa cante la chitara si si-a inceput cariera alaturi de fratele Nick si de Hank Majewski.

In copilarie, a fost prieten cu actorul Joe Pesci, care, deloc intamplator, a interpretat personajul Tommy Devito in „GoodFellas”. Cantaretul a aparut ulterior intr-un alt film al lui Martin Scorsese, „Casino”.

Cel mai recent, DeVito a lansat in 2006 un album cu piese din folclorul italian, „A Man for All Seasons – First Season Summer”, iar el a cantat la toate instrumentele folosite pentru inregistrarea cantecelor despre care a spus ca le interpreta inainte ca Four Seasons sa devina celebru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *