Andra a vorbit despre operațiile estetice! Cântăreața vrea să ajungă pe mâna medicului

Astefanoaiei Cristiana
22.09.2020
Andra a vorbit despre operațiile estetice! Cântăreața vrea să ajungă pe mâna medicului

De multe ori, s-a spus despre ea că s-a schimbat enorm în ultimii 20 de ani de când e pe scenă și mulți au bănuit-o că este și mână unor medici esteticieni în aspectul ei fizic. Acum, Andra s-a decis să vorbească pentru prima oară despre operațiile estetice. Gata, acum este clar! A mărturisit că vrea să apeleze la intervenții pentru a-și desăvârși lookul.

Andra nu se ascunde să vorbească despre operațiile estetice

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar fanii o apreciază atât pentru vocea minunată, pentru carismă, dar și pentru aspectul fizic plăcut. Iată că până acum vedeta nu a apelat la ajutorul medicilor pentru operații estetice. Vedeta nu și-a făcut nicio intervenție, însă nu spune NU pe viitor!

Anii trec, iar odată cu ei și aspectul se schimbă, astfel că Andra, deși nu a apelat până acum la medicul estetician, mărturisește că ar încerca să apeleze la măiestria unui medic estetician. Totuși are răbdare până când va simți nevoia. Deși mulți ar fi crezut că nu este adepta acestor intervenții, artista consideră că sunt benefice, mai ales când ești o persoană publică!

Andra este și o mamică de excepție având doi copii care cresc pe zi ce trece. Cântăreața este mai tot timpul în lumina reflectoarelor, iar pentru asta trebuie să aibă mereu un aspect aproape perfect.

Se pare că până acum artista nu a apelat la intervențiile estetice pentru. Andra a declarat totuși nu spune NU acestora, considerând că sunt benefice, mai ales că trebuie să fie mereu frumoasă pentru fanii ei.

„Deocamdată nu am nicio operaţie, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea şi este ok.”, a spus Andra!

Andra își dorește ca în viitor să-și facă o astfel de intervenție

Andra recunoaște că îi este foarte frică de operații și bisturiu și dacă ar putea ar amâna acest lucru.

”Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenţie sau injecţii ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu ştiu cum aş trece peste frica mea de ace şi bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, povestea Andra pentru Libertatea.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *