Crimă îngrozitoare în showbiz: şi-a drogat soţul, l-a dezmembrat, i-a bătut sângele şi a făcut amor cu cadavrul. Totul din gelozie

Adrian
16.08.2020
Crimă îngrozitoare în showbiz: şi-a drogat soţul, l-a dezmembrat, i-a bătut sângele şi a făcut amor cu cadavrul. Totul din gelozie

Soția rapperului Andy Cartwright i-ar fi dezmembrat corpul acestuia la scurt timp după ce a murit. Ea ar mai fi spus că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi murit în urma unei supradoze de droguri și a făcut acest gest pentru ca fanii să nu știe că a avut parte o moarte atât de „rușinoasă. Acum este acuzată de crimă.

Soția rapperului Andy Cartwright, care i-ar fi dezmembrat corpul acestuia după moartea lui, este acuzată de crimă, surse din cadrul anchetei susținând că Marina Kokhal i-ar fi băut sângele și ar întreținut raporturi sexuale cu corpul neînsuflețit.

Comitetul de Investigații din Rusia a preluat ancheta în acest caz, după ce părți din corpul lui Alexander Yușko, cunoscut în lumea muzicii drept Andy Cartwright, au fost găsite în frigiderul apartamentului în care cei doi locuiau, în orașul St. Petersburg, la sfârșitul lunii iulie.

„Soția victimei este acuzată de crimă”, au anunțat, într-un comunicat, anchetatorii ruși, scrie Moscow Times. Marina Kokhal a susținut că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi murit în urma unei supradoze de droguri și că a decis să-i dezmembreze corpul pentru ca fanii să nu știe că a avut parte o moarte atât de „rușinoasă”, a scris presa locală, citând surse din cadrul anchetei.

Cu toate acestea, potrivit Daily Star, anchetatorii cred că Marina i-ar fi băut sângele și ar fi întreținut raporturi sexuale după ce l-a ucis pe Alexander Yușko.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *