E doliu în România! Constantin Dinescu a murit. S-a stins în urmă cu puţin timp, ucis de iubită

Adrian
15.08.2020
E doliu în România! Constantin Dinescu a murit. S-a stins în urmă cu puţin timp, ucis de iubită

Constantin Dinescu, unul dintre cei mai excentrici milionari, s-a stins din viață, prematur, în circumstanțe suspecte. Se pare că moarte acestuia a venit brusc, fără ca milionarul să sufere de o boală.

Conform unor surse CANCAN.RO, moarte lui Constantin Dinescu, fostul iubit al Mădălinei Pamfile, ar fi avut o legătură cu relația amoroasă pe care acesta o avea cu o femeie din Uncraina, care i-ar fi pus ceva în băutură.

„Umbla vorba că este cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele…Era plătitor și el la porcușori, de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte 2” ne-au spus sursele noastre, în exclusivitate.

Constantin Dinescu, un împătimit al luxului

Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari de la noi. Acesta se respecta și ducea o viață demnă de un împătimit al luxului. El se mândrea cu o colecție impresionantă de mașini de lux, dra și cu o serie de opere de artă extraordinare.

Constantin Dinescu era cunoscut pentru felul în care își tăria viața și pentru „atențiile” scumpe cu care își tratat iubitele. Chiar fosta lui iubită, Mădălina Pamfile, le-a povestit prietenelor ei, în timpul relaţiei amoroase cu excentricul milionar, că acesta i-a dăruit continuu cele mai scumpe bijuterii cu diamante, fiind de-a dreptul copleşită de numărul impresionant de pietre preţioase primite.

Pe lângă petrecerile grandioase la care participa și iubitele tinerele, Constantin Dinescu era admirator al mașinilor luxoase. Mașina lui preferată era un Lamborghini galben, pe care l-a personalizat chiar cu numele său

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *