Mircea Badea a fost la un pas de moarte! Vedeta a povestit totul în direct: M-a încercat

Adrian
03.07.2020
Mircea Badea a fost la un pas de moarte! Vedeta a povestit totul în direct: M-a încercat

Vedeta postului Antena 3, Mircea Badea, a povestit cum era la un pas să faca accident rutier. „Cred că a fost moartea, m-a încercat!”, a reacționat Mircea Badea.

Mircea Badea a fost cât pe ce să facă accident rutier. Vedeta Antena 3 a povestit cu lux de amănunte episodul tensionat prin care a trecut în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

„Dacă apuc ziua de mâine, mai văd dacă merg în concediu. A fost un moment absolut parapsihologic din punctul meu de vedere. Conduceam spre Craiova, ieşisem de pe autostrada Bucureşti – Piteşti şi o luasem pe la Albota. La un moment dat, cred că aveam cam 60 km/h. Nici măcar în frânare nu cred că eram, practic mergeam cu spatele. Mergeam aşa şi venea un şir de maşini pe contrasens. În faţa mea nu era nimeni, aşa că m-am gândit să apăs pedala să mă deplasez.

Şi cum veneau maşinile, deodată a ieşit una din şir, era o doamnă, am văzut-o chiar foarte de aproape. A virat exact înspre mine. Exact cum s-a întâmplat când am avut accident pe Valea Oltului, dar atunci era pe bază de polei. Eu m-am gândit atunci, în miimile alea de secundă, că nu există aşa ceva, nu mi se întâmplă asta mie din nou.

Trag de volan mult, frânez, ies practic un pic de pe şosea. Şi o văd că vine spre mine şi când ajunge în punctul în care aproape mă atingea, trage iar de volan. A fost ceva inexplicabil! A intrat la loc în coloană. Şi eu m-am gândit că a fost moartea. Mă crezi? Ăsta a fost primul meu gând. Şi am început să râd. Cred că a fost moartea, m-a încercat!”, a povestit Mircea Badea.

De altfel, situațiile tensionate nu s-au oprit aici pentru vedeta postului Antena 3. El a avut un scandal cu un bărbat care nu reprecta distanțarea

„I-am pus unuia mâna în piept. M-am dus cu copilul undeva, trebuia să intrăm, cu bilete, şi am simţit că vine unul, practic în spatele meu. I-am zis: băi nene, păstrează distanţa, l-am şi împins aşa un pic. Du-te de aici, că nu intri mai repede, crede-mă. Tot atunci intri. Nu a ştiut ce să zică, s-a fâstâcit, eu aveam deja mască pe mufă. El nu avea! Ăştia sunt cei mai mulţi!”, a povestit Mircea Badea.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *