Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la COVID-19

Adrian
23.06.2020
Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la COVID-19

Viktor Troicki, testat pozitiv la COVID-19, după Grigor Dimitrov şi Borna Coric

Troicki (34 de ani), ocupantul locului 184 ATP, a fost primul rival al lui Djokovic, săptămâna trecută, în prima etapă a turneului, desfăşurată la Belgrad pe un stadion plin, în care publicul nu a purtat mască, iar jucătorii s-au îmbrăţişat pe teren, au cinat împreună fără prea multe măsuri de protecţie şi au jucat inclusiv baschet, informează Agerpres.

Totodată, preparatorul fizic al lui Djokovic, Marko Paniki, şi antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh, au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, conform presei locale, care precizează că numărul unu mondial a plecat rapid de la Zadar, unde în weekend-ul trecut a avut loc a doua etapă a evenimentului Adria Tour, la Belgrad, unde a fost testat în cursul dimineţii de luni.

Alexander Zverev şi Marin Cilic, rezultate negative. Alexander Zverev şi Marin Cilic au fost testaţi şi ei, iar rezultatele sunt negative.

„Voi intra 14 zile în carantină, în ciuda faptului că am fost testat negativ. E important ca noi toţi să ajutăm la reducerea posibilităţii răspândirii virusului. Dacă intervin schimbări, vă voi anunţa”, a declarat Marin Cilic.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

Adria Tour, turneu organizat de liderul mondial Novak Djokovic
Circuitul Adria Tour, organizat de Djokovic în Balcani pentru a strânge bani în scopuri caritabile şi pentru a oferi unor jucători meciuri într-un sezon competiţional suspendat din martie până în august din cauza pandemiei de coronavirus, a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, şi ar urma să continue cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie), după ce turneul din Muntenegru (27/28 iunie) a fost anulat.

La fiecare turneu participă opt jucători, împărţiţi în două grupe de câte patru, urmând să joace fiecare cu fiecare. Sistemul de joc este cel mai bun din şapte ghemuri, cu un tiebreak normal.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *