Ludovic Orban, dat afară?! Planul secret al PSD. Când va pica Guvernul (SURSE)

Adrian
07.06.2020
Ludovic Orban, dat afară?! Planul secret al PSD. Când va pica Guvernul (SURSE)
Nebunie totală în politică pe final de pandemie de coronavirus. Se pare că se pregătește debarcarea premierului Ludovic Orban. S-a aflat, pe surse, planul secret al celor de la PSD.PSD s-a săturat de Opoziție după doar câteva luni. Se pare că social democrații vor să dărâme cât mai repede Guvernul Orban pentru a prelua puterea înaintea alegerilor locale.

Ludovic Orban, dat afară?!

Sunt mișcări subterane în PSD cu mai puțin de trei luni înaintea alegerilor locale. Surse din cadrul partidului au dezvăluit pentru Antena 3 că se pregătește debarcarea Guvernului liberal condus de către Ludovic Orban.

Totul se întâmplă pentru că PSD se teme că va rămâne fără primari după ce va pierde rușinos alegerile locale. Toți președinții de organizații i-ar fi spus lui Marcel Ciolacu că trebuie neapărat să fie depusă o moțiune de cenzură fiindcă, altfel, PNL le va lua toți primarii înainte de alegerile locale.

Moțiunea ar trebui depusă, cel târziu, în luna septembrie, înainte de alegerile locale, pentru a-i descuraja pe primari să plece către PNL.

PSD a mai dat o dată jos Guvernul Orban, dar degeaba. Președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat premier tot pe șeful liberal. De altfe, șeful statului a spus clar că nu va mai nominaliza prea curând un premier al PSD.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *