Horoscop Nicoleta Svârlefus 8 iunie 2020. Nu este un moment bun să pornești lupte

Adrian
07.06.2020
Horoscop Nicoleta Svârlefus 8 iunie 2020. Nu este un moment bun să pornești lupte

Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru 8 iunie 2020 realizat pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic 8 mai 2020 BERBEC

Ești preocupat îndeosebi de imaginea ta publică și de locul pe care îl deții în sfera profesională. Dialogurile cu șefii, colegii, cu diverși reprezentanți ai unor instituții oficiale îți aduc informații utile vizavi de modul în care ți-ai putea îmbunătăți competențele la locul de muncă sau cum ai putea avansa ușor în carieră. Ia aminte la tot ce ți se spune, însă acționează peste câteva zile.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Taur

Spiritualitatea reprezintă o temă la care ar fi bine să te gândești astăzi. Sufletul tău tânjește dupa activități culturale, vizite și meditații în locuri sfinte sau dialoguri cu persoane erudite. Pe de alta parte, pot apărea situatii legate de studii sau de calatorii în străinătate. Sanatatea poate ridica probleme majore în orice moment. Întoarce-ți privirea către sufletul tau și ascultă-l cu atenție!

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – TAUR

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Gemeni

Responsabil și calculat astăzi te ocupi de chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile comune cu alții. Taxele, impozitele, creditele, relatiile cu institutiile financiare se ivesc la orizont într-un carusel amețitor. Ai suficiente resurse energetice să te ocupi pe indelete de acest sector de viață și activitate. Speculațiile, cadourile-surpriză și recompensele, lasă-le pentru alte zile.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Rac

Relatiile parteneriale alcatuiesc subiectul principal al zilei. Vrei nu vrei, astrele te îndeamnă să te ocupi de colaborări. Sunt momente pasagere, situații de rutină, așa că nu ai de ce sa te îngrijorezi. Totuși, neprevazutul își poate face simțită prezența, astfel încât ocupă-te doar de acest sector de viață. Nu este un moment bun pentru a-ți expune celorlalți gândurile, planurile sau deciziile.

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – RAC

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Leu

Dorința de a munci este la cote înalte, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Sunt posibile situații mai puțin plăcute, dar reușești să treci peste ele. Sănătatea poate să-ți creeze ceva probleme, însă știi foarte bine ca există afecțiuni ce trenează de mult timp. Dozează-ți eforturile si nu iti solicita prea mult organismul. De evitat analizele și consultațiile medicale!

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – LEU

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Fecioara

Ecoul distracțiilor îl resimiți puternic. Pe de altă parte, te gandesti la chestiuni financiare, iar tentatia speculatiilor îți dă târcoale. Fii atent si realizează doar lucruri cinstite, deoarece impulsurile primite acum sunt pasagere. Sunt posibile totodată, discuții aprinse cu cei dragi, pe seama faptului că nu îți rezervi suficient timp pentru ei. Remediază această situație!

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Balanta

Pare dificil să te desprinzi de cămin sau de familie. Balansul între ce se petrece acasă și activitățile din sfera sociala te sâcâie destul de mult. Ai avea tu chef sa lenevești, dar astrele te pun la treabă. Nostalgia copilariei s-a cuibarit în sufletul tau, însă este momentul să o lași de o parte. O reevaluare a prioritătilor ar fi binevenita. Se recomandă prudență la locul de muncă.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Scorpion

Se conturează discuții și deplasări multe pe distanțe scurte. Întâlnirile și dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati pot fi utile in varii domenii de activitate. Astăzi, ocupă-te doar de activitatile cotidiene. Spre seara iti poti planifica treburile gospodaresti, pentru ca stii foarte bine ca te asteapta. Pentru linistea sufletului tau, așterne-ți impresiile de peste zi, într-un jurnal personal.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – SCORPION

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Sagetator

O zi care îți amintește-te de faptul că este momentul să te relaxezi și să-ți trasezi pe îndelete planuri personale și profesionale noi. Ai energie, idei strălucite, ba chiar și mulți admiratori care sunt dornici să te ajute în tot ce întreprinzi. Acceptă și ceea ce îți sugerează ceilalți, mai ales sfaturile sau soluțiile venite din partea oamenilor dragi și de încredere.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Capricorn

Energie și multă lumină răspândești în jurul tău. Este o zi excelentă pentru a te ocupa de relatiile parteneriale sau de parteneriate în general. Există niscai probleme vechi, știute, astfel că răsturnările de situație nu te mai pot lua prin surprindere. Incearca să te ocupi si de treburile gospodărești, deoarece așa vei reuși să te detașezi de cotidian. Bazează-te doar pe forțele tale!

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – CAPRICORN

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Varsator

Ar fi bine să fii discret. Este un moment propice pentru o introspecție de care ai mare nevoie. Stările tale de spirit sunt destul de fluctuante. Observă atent care sunt punctele vulnerabile ale vieții tale și ce anume te deranjează. Poți descoperi lucruri interesante. Ai răbdare cu tine și apoi încearcă să-ți faci un plan de acțiune. Astrele te sustin foarte bine în acest sens.

Horoscop Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop zilnic 8 mai 2020 Pesti

Începi săptămâna alături de prieteni. Intâlnirile și dialogurile îți vor fi folositoare. Comunicarea este excelentă si chiar ai chef de vorbă. E adevarat ca și controversele sunt prezente, insa ele dau un farmec aparte evenimentelor. O reevaluare a relatiilor de prietenie si a celor sentimentale ar fi binevenită. Incercă să păstrezi în suflet doar lucrurile frumoase din orice fel de relație.

Horosocp Minerva 8 – 14 Iunie 2020 – PEȘTI

Horoscop zilnic realizat de Nicoleta Svârlefus pentru astrocafe.ro.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *