Mircea Badea s-a tuns singur, cum arată acum prezentatorul Antena 3

Adrian
13.05.2020
Mircea Badea s-a tuns singur, cum arată acum prezentatorul Antena 3

Mircea Badea s-a decis să treacă ”la fapte” și să se tundă singur, diastanțarea socială și măsurile restrictive impuse de criza medicală fără precedent a coronavirusului obligând la o cu totul abordare a unei astfel de acțiuni… banale.

Frizeriile și saloanele de înfrumusețare sunt închise, încă, pentru a se încerca limitarea infecției cu COVID-19, iar oamenii au încercat, pe cât posibil, să se îngrijească la domiciliu. E ceva mai greu, firește, însă nu imposibil. Iar Mircea Badea a spus că s-a tuns singur – ”în cea mai mare parte” -, tunsul fiind o adevărată ”istorie”. Realizatorul TV a ținut să facă și o precizare, în stilul caracteristic, dezvăluind că nu s-a tuns ”cu ciobul”.

”Da, m-am tuns singur, în ce mai mare parte. E o întreagă istorie a tunsului în cap. Eu sunt pregătit pentru pușcăria de premiul Nobel. Sunt tuns cu mașina de tuns, nu cu ciobul. Nu m-am filmat pentru că nu mai aveam atâtea mâini”, a povestit Mircea Badea, potrivit antena3.ro.

Cum arata acum prezentatorul

Reacția lui Mircea Badea: ”Mai ales că sunt un ratat”

ircea Badea a avut o ieșire acidă pe rețelele de socializare după scrisoarea trimisă de Nicu Alifantis. Artistul i-a reproșat lui Mircea Badea unele ”ieșiri în decor” la adresa artiștilor din România, iar cel vizat a replicat prompt.

„Nu mi-a dat prin cap niciodată că Nicu Alifantis, pe care îl iubesc, face parte din aceeaşi breaslă cu Chirilă sau cu Ristei sau cu orice alt produs popcorn. Domnul Alifantis îmi spune că am greşit şi că se încadrează în aceeaşi breaslă cu artiştii care au nickuri în loc de nume. Înţeleg că am jignit artiştii români şi că trebuie să îmi cer scuze. Dacă mi-o cere domnul Nicu Alifantis, e în regulă: vă cer scuze. Mai înţeleg că sunt un ratat. E foarte posibil. Nici măcar nu am pornirea de a încerca să caut contra argumente. Sunt şi dezgustător. De asemenea posibil, dar puteţi aplica aceeaşi reţetă pe care mi-o recomandaţi: schimbaţi canalul. E şi foarte târzie emisiunea mea. Ora respectivă ar putea fi folosită pentru creaţie muzicală, nu pentru nervi şi resentimente. Cu privire la ocolirea dumneavoastră, domnule Alifantis, lucrurile sunt rezolvate deja: „social distancing“ e lege. Cu stimă şi cu sincere urări de succes. Dumneavoastră şi breslei din care vă revendicaţi“, a replicat Mircea Badea.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *